Pomógł: 7 razy Wiek: 56 Dołączył: 08 Maj 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 7:08 pm
Oj, wiele bym stracił, gdybym nie przyjechał.
"Jestem pod wrażeniem".
A teraz podzięjowania. Oj, jest komu i za co.
Organizatorom - za program.
Waldkowi - szczególnie za nocleg i ogólne towarzystwo.
Jarkowi - szczególnie za towarzystwo aż do ostatniej chwili w Krakowie.
Nowopoznanym - za fajne rozmowy.
I pozostałym. za towarzystwo.
Podobało mi się w Krakowie. Mam na myśli spotkanie i samo miasto.
Do zobaczenia.
Było fantastycznie,program był tak bogaty że sami zostaliśmy zaskoczeni upływającym czasem,tak naprawdę było tego na conajmniej cały dzień, gdy ogladamy NASZE zdjęcia w zaciszu domów nie zdajemy sobie sprawy z upływu czasu, gdy do tego dochodzi towarzystwo bratnich dusz i grzne piwo czas szaleje i goni nieubłaganie, na przyszły rok musimy załatwic w Plusie czasowstrzymywacz.Tak bedzie najrozsądniej.
Pozdrawiam wszystkich i dziekuję za spotkanie z Wami.
mantek napisał/a:
i nie obyło się bez kryptoreklamy - wstyd
Nie wiem czy to żart i czy mam tą uwagę skomentować.
Może i kryptoreklama ale jesli wiecej osób włożyło w to bezinteresowny trud to ja jestem za taką kryptoreklamą.
Nie mylą sie tylko Ci którzy nic nie robią.
mantek napisał/a:
Foka zaczynasz - chyba wyraźnie widać, że żart
Przecież to co napisałem dotyczyło tylko czaso... i niczego więcej, co do spotkania, to bardzo żałuję, że nie byłem na nim, chociaż byłem niedaleko
Zdarza mi się ostatnio dość często bywać w Krakowie, ale zawsze godziny i sprawy nie pozwalają mi z nikim się spotkać na kawie, chociaż chciałbym bardzo
_________________ FOKA
Ostatnio zmieniony przez Smyk Czw Gru 21, 2006 3:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
aaaaale miło byłoooo szkoda, że tak krótkooo. Patrzeć na fotki to tak jakby tam być - wszystko wraca. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję organizatorom za to że mogłam tam być.
UWAGA!!!Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące spotkań Grupy Górskiej,czy w tym roku jest coś planowane?Wie ktoś coś na ten temat by mnie oświecić??
Krakusy przymierzają się do zorganizowania spotkania na wzór ubiegłorocznego.
Termin jeszcze nie znany (początek października), dokładnie będziemy wiedzieli gdy nasi wrócą z Dolomitów i gdy porozmawiam z Pietią, Wysoką .... Na pewno termin będzie podany na forum. Ale tym razem nie będzie to krakowski PUB.
_________________ Jeżeli wydaje Ci się, że masz rację, masz rację, wydaje Ci się.
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:31 pm 20-21 10 '07 "krakowskie" spotkanie Grupy Górskiej
W weekend 20-21 października odbędzie się "krakowskie" spotkanie Grupy Górskiej w schronisku Na Kudłaczach.
Poprzednie "krakowskie" spotkania odbywały się w pubach w Krakowie. Tym razem postanowiliśmy spotkanie zorganizować tuż pod Krakowem w górskiej scenerii.
A więc konkrety.
Termin spotkania: 20-21 października 2007. Proponujemy zbiórkę od godz. 16.00 (pierwszą prezentację rozpoczniemy od godz. ok. 18.00)
Jeżeli ktoś może przybyć wcześniej to serdecznie zapraszam, potrzebujemy pomocy w przygotowaniu ogniska i w ustawieniu sprzętu.
Miejsce spotkania: Schronisko Na Kudłaczach http://kudlacze.pttk.pl/
Mamy zarezerwowane pokoje: 5,5,7 os. (+ ewentualnie 3 pokoje 3 osobowe w nowym budynku (brak ogrzewania)). Możemy również rozłożyć namioty.
Ceny noclegów podane są na stronie schroniska.
Plan spotkania:
Sobota: Pokaz zdjęć z Dolomitów 2007, zdjęcia i kilka słów Pietii z wyjazdu do Iranu, zdjęcia z Tatr, ognisko.
Niedziela: rozmowy na temat planów na przyszły rok.
Poniżej będzie lista osób które na 100% będą na spotkaniu.
Dżagietka
Agata
Vysoka
Pietia
Viking
Kasia
Foka
Luki
Jędrek + Larry
Magda
Sibi
Świstak
Sławek
Smyk
Janinka
Tomek (kolega Janinki )
Ylam, @nia i Nina (na 99,99 % )
Marcogor
Amelka
Arash
Waldek
Fogel
i Ja
Niestety nie mamy do dyspozycji całego schroniska, z nami będzie grupa 15 osobowa która dojdzie z Lubonia.
Więc piszę z zapasem, że będzie ciasno , jeżeli komuś nie robi różnicy, to rezerwujcie te pokoje bez ogrzewania , lub deklarujcie namioty.
_________________ Jeżeli wydaje Ci się, że masz rację, masz rację, wydaje Ci się.
Ostatnio zmieniony przez jarko Pon Paź 22, 2007 9:35 pm, w całości zmieniany 9 razy
Chwila, chwila, chwileczke, chwileczke a ci co na 99,99% to gdzie ich lista zglaszam @nie, Ninke i siebie (YLAM) mamy chec i zamierzamy sie tam pojawic. Jeszcze nie wiemy kiedy oktorej dokladnie godz. ale plany sa) Zatem spodziewajcie sie wariata z reszta bandy rezerwuje namiot
[ Dodano: Sro Wrz 26, 2007 8:50 pm ]
ps. w sumie to ja mam plachte biwakowa skasujcie rezerwacje na namiot
Dziunio napisał/a:
...że niby ta płachta, to taka zachęta dla mnie?
Pietia napisał/a:
To w razie czego jest nas trzech do spania w workach Żeby tylko nie rozpadało się, tak jak za starych dobrych czasów, na starej dobrej Babiej Górze
_________________ Kiedy wchodzę na górski szlak czuje ze powróciłem do domu.
Ostatnio zmieniony przez Smyk Czw Wrz 27, 2007 9:53 am, w całości zmieniany 2 razy
A kto powiedzial ze w plachcie bedzie zimno?? :> Dziunio ale ja mam troche obawy polozyc sie kolo ciebie ;p Pietia wiedzialem ze nie trzeba cie namawiac Ale pokoj itak jest mi potrzebny dla moich pan
_________________ Kiedy wchodzę na górski szlak czuje ze powróciłem do domu.
czy z Wrocka jest ktoś chętny na transport samochodowy - pod samo schronisko ?
HEJ HO
My (ja & kolega) również wybieramy się furencją, więc można sie jakoś w tej kwestii dogadać. Możemy zabrać ze sobą max 3 osoby, będzie trochę ciasno, ale co tam . Jedziemy z Opola, chętnych do zabrania się na trasie, ewentualnie dojechania do Opola proszę o kontakt na PW, emailę, gadulca, lub mój kom : 694437220. Casting rozpoczęty
PS. Jędruś, może zorganizujemy konwój od Opola, hę? Złapalibyśmy sie gdzieś na trasie Pozdrawiam
PS2. Acha, my też chyba wykombinujemy jakiś namiot, a jeśli nie, to po prostu.... nie pójdziemy spać
Ostatnio zmieniony przez Smyk Czw Wrz 27, 2007 9:57 am, w całości zmieniany 1 raz
Witam!Gorlicki oddzial GG w trzyosobowym skladzie:Amelka,Arash i ja takze zamierzamy oczywiscie przybyc na spotkanie,zeby spotkac starych znajomych i poznac nowych,jesli tylko nic nie wyskoczy nieprzewidzianego.Dzieki zapobiegliwosci Smieszki podobno mamy nawet gdzie przekimac....Pozdrawiam Marcogor
_________________ „Nie interesuje mnie to, co stworzyła ręka człowieka a jedynie to, czego nie zdołała jeszcze zniszczyć...